Respekt for individet 

Støtt Dyrebeskyttelsen gjennom Frivillighetsnorge.no

Nå kan du enkelt og effektivt gi økonomisk støtte til Dyrebeskyttelsen ved å si ja takk til direkte reklame på mail og mobiltelefon fra Frivillighetsnorge.no – uten at det koster deg noe!

Frivillighetsnorge.no er en nøytral distributør av reklame på mail og mobiltelefon, der inntil 70% av omsetningen uavkortet går til et formål du selv bestemmer. Der er ingen krav til kjøp av varer og tjenester, og ingen bindingstid. Alt du behøver å gjøre, er å gi ditt samtykke til å motta direkte reklame. Du avgjør dessuten selv hvor hyppig du ønsker å motta slike reklamehenvendelser.

Så langt har 1415 av Frivillighetsnorge.no sine medlemmer valgt å støtte Dyrebeskyttelsen på denne måten. På relativt kort tid har dette generert 21.000 kroner i direkte bidrag til vårt arbeid. Vi håper at tilskuddet på sikt skal bli vesentlig større og at alle våre støttespillere ser potensialet i denne unike markedsføringsformen, som kommer både annonsørene og den frivillige sektor til gode.

Vår oppfordring går derfor ut til alle Dyrebeskyttelsens venner om å registrere seg hos Frivillighetsnorge.no, og slik bidra til å styrke den økonomiske plattformen i det viktige arbeidet vi gjør.

Les mer om Frivillighetsnorge.no på www.frivillighetsnorge.no